Μέτρα Προστασίας για τον COVID-19


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Aelia Collection Suites παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από τον COVID 19, τόσο για το προσωπικό της, όσο και για τους πελάτες της.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ 3 ΔΟΣΕΙΣ.

Παρακάτω, αναφέρονται αναλυτικά τα μέτρα προστασίας για τον COVID 19.
 1. Υπάρχουν 2 άτομα προσωπικό για το κατάλυμα. Η υπεύθυνη καθαρισμού και προετοιμασίας πρωινού, φοράει γάντια και μάσκα, καθώς και χρησιμοποιεί απολυμαντικά χλωρίου. Ο υπεύθυνος για τον εξωτερικό χώρο και τις πισίνες δεν έρχεται ποτέ σε επαφή με τους πελάτες.
 2. Το προσωπικό έρχεται σε επαφή πολύ σπάνια με τον πελάτη. Μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις. Το καθάρισμα γίνεται όταν λείπει ο πελάτης.
 3. Το κατάλυμμα απολυμαίνεται από ειδικό συνεργείο, σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 4. Το καθάρισμα του χώρου γίνεται με χλωρίνη και ειδικά απορρυπαντικά. Επίσης, όλες οι επιφάνειες καθαρίζονται αντιστοίχως.
 5. Υπάρχει απολυμαντικό σε κάθε σπίτι, το οποίο μπορεί ο πελάτης να χρησιμοποιήσει.
 6. Τα κλιναροσκεπάσματα, οι πετσέτες και τα μπουρνούζια πλένονται στους 90 βαθμούς Κελσίου, στα επαγγελματικά πλυντήρια του καταλύματος.
 7. Το πρωινό προετοιμάζεται στο κατάλυμα και συνοδεύεται από προϊόντα συσκευασίας.
 8. Οι πισίνες καθαρίζονται καθημερινά από ειδικά φίλτρα. Επειδή το νερό είναι θαλασσινό, δεν υπάρχει χλωρίωση. Κάθε πισίνα διαθέτει το δικό της μηχανοστάσιο καθαρισμού.
 9. Δεν υπάρχουν κοινόχρηστοι χώροι εκτός του εστιατορίου, που απευθύνεται αποοκλειστικά στους φιλοξενούμενους μας. Κάθε σπίτι διαθέτει τον δικό του εσωτερικό κι εξωτερικό χώρο.
 10. Υπάρχει πρόσβαση σε παραλία, που χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο από τους ιδιοκτήτες των γύρω σπιτιών. Η πρόσβαση στην παραλία από τους ενοίκους του καταλύματος γίνεται από πόρτα με ειδική πρόσβαση για το κατάλυμμα. Η πρόσβαση δίνεται κατά την άφιξη στο κατάλυμμα.
 11. Το κατάλυμα φέρει το σήμα Health First, όπως μπορείτε να δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.
 12. Αρμόδιοι για την αντιμετώπιση περιστατικού είναι η Υπεύθυνη του καταλύματος και το Πολυδύναμο Ιατρείο Σκύρου.
* Παρακαλώ να σεβαστείτε το νησί μας, το προσωπικό και τον χώρο. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θεωρούμε ότι ο καθένας έχει φροντίσει για τα δικά του μέτρα προστασίας.

Σκοπός μας είναι να γίνει η διαμονή σας ευχάριστη και ανέμελη.
Health First
Health First

Επικοινωνία

 • Αγιος Ανδρέας, Λιναριά, Σκύρος

 •  +30 2222096039 + 30 6932637848

 • info@aelia-suites.gr